LVI työt määräaikaishuolto Tampere

24/7

LVI Huolto & Korjaukset

Suoritamme kaikki LVI-alan työt. Ota rohkeasti yhteyttä, voit luottaa meihin – Autamme mielellämme!

Määräaikaishuolto

Lämmitysjärjestelmän vuosittainen tarkastaminen vähentää ja ennaltaehkäisee sen vikoja ja kulumisia. Mikä saattaa olla edellytys tietyille lämpöpumppuvalmistajien myöntämille pidennetyille takuille. Optimoitu käyttö myös pidentää huomattavasti lämmitysjärjestelmän käyttöikää. 

Tarkastus sisältää perusteellisen tarkastuksen ja yleiskatsauksen lämmitysjärjestelmään. Siinä käydään läpi yksittäiset komponentit ja samalla puhdistetaan mahdolliset suodattimet.

Tarkastuksen aikana asiakkaalla on mahdollisuus olla läsnä, mutta tarvittaessa voimme tarjota opastusta ja kuvamateriaalia myös videomuodossa. (Linkki videosta lähetetään sähköpostiin) 

Asiakkaalle jää tarkastuksesta raportti, joka voidaan käyttää esimerkiksi lämpöpumpunvalmistajan takuuehtojen täyttymisen todentamiseen ja osoittamaan, ettei tarkastusta ole laiminlyöty.

LVI Määräaikaishuolto Tampere

Voit kääntyä puoleemme 24/7

01

Ammattitaitoinen huoltoasiantuntija

Olipa kyseessä sitten lämpöpumppu tai sähkökattila, voitte luottaa meihin. Yli 10 vuoden kokemuksemme lämpöpumppualalla on vahvistanut asiantuntemustamme lämmitysjärjestelmien suhteen, ja voimme korjata laitteesi kuntoon riippumatta siitä, minkä merkkistä lämpöpumppua käytätte.

03

Vuotaako hana tai onko bidee epäkunnossa?

Meidän puoleen voi kääntyä myös pienemmissä töissä jotka joskus vaativat esimerkiksi tiivisteen vaihdon. Toki suosittelemme jo työn kuullessamme kannattaako hanaa huoltaa vai pitäisikö se jo kokonaan ikänsä puolesta uusia. Voit luottaa meihin!

02

Lämmityspatterissa vikaa?

Lämmityskauden lähestyessä saatatte olla huolissanne patterinne toimivuudesta. Usein voimme jo puhelimessa diagnosoida ongelman tai kertoa mitä voidaan tehdä. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä, autamme mielellämme.

04

Onko talo/huone liian kylmä tai liian kuuma?

Ei hätää, meillä ei tarvitse tietää missä tai mikä on vikana! Me tutkimme järjestelmäsi perusteellisesti ja säädämme järjestelmäsi haluttuun sisälämpötilaan. Usein laite ei ole viallinen, vaan se tarvitsee vain hienosäätöä

Laita WhatsAppia!
Miten voimme olla avuksi?