TEHTÄVÄMME

alueen paras palvelu

Pyrimme tuomaan LVI-alalle jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Ja haluaisimmekin olla juuri teidän oma putkimiehenne, jolta kynnys kysyä neuvoa olisi mahdollisimman pieni. Palveluumme kuuluukin aina Ilmainen neuvonta LVI-asioissa josta voimmekin olla ylpeitä!

Mitä tarjoamme

Meiltä kaikki LVI-työt,- niin pienistä hanan vaihdoista aina isompaan energiaremonttiin saakka. Voit siis huoletta teettää kaikki LVI-työt kauttamme! Erityisosaaminen Maalämpöpumpuista, Ilmavesilämpöpumpuista ja ilmalämpöpumpuista!

Nopea reagointikyky. Meiltä saat palvelua jopa samana päivänä!

Akuuteissa tarpeissa ja aikataulujen istuessa yhteen olemme parhaimmillaan paikalla jopa 20minuutissa!

Meistä saat loppuelämäsi yhteistyökumppanin,

joka on aina tavoitettavissa. Lupaamme erottua eduksemme!

MIKSI LVI KRUUNU?

Valitessanne meidät, valitsette pitkän ja laajaa kokemusta omaavan LVI-alan syvällisen asiantuntemuksen. Luotettavuutemme perustuu vuosikymmenten työhön alalla.

Laatu

Meiltä saat laadukkaat ja luotettavat LVI-ratkaisut, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit. Laatu on meille ylpeyden aihe.

Tyytyväisyys

Kun valitset meidät, saat mielenrauhan kotisi LVI-teknisestä ylläpidosta. Tarjoamme myös etävalvontaa, jotta voitte olla huoleti.

Tavoitettavuus

Tavoitatte meidät helposti eri viestintäkanavien kautta, ja olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiinne ja auttamaan tarpeidenne kanssa. Siksi meillä onkin sanonta: 'Kysyminen ei maksa mitään!’

Sinulle

Meille asiakkaamme eivät ole vain numeroita. Tarjoamme lämpimän ja henkilökohtaisen palvelun, joka täyttää tarpeenne ja toiveenne.

Jälkihoito

Palvelumme ei pääty projektin valmistuttua; tarjoamme jatkuvaa tukea ja ylläpitoa, jotta voitte nauttia huolettomasta LVI-järjestelmästä.

Arvostettu

Asiakkaidemme positiiviset arvostelut ovat vahvistus sitoutumisellemme palvelun laatuun. Tutustu arvosteluihin ja luota meihin Palvelemme Teitä 24/7

Tervehdys!

Huomasin kuinka vaikeaa on löytää helposti ja nopeasti tavoitettavissa oleva LVI-alan yritys Pirkanmaan alueella. Siitä sainkin idean keskittyä tarjoamaan niin uusille kuin myös vanhoille asiakkaille nopeaa ja helppoa tavoitettavuutta ja reagointia, minkä jokainen kodinomistaja ansaitsee!

Jos lämpö loppuu pyhänä ruokapöydässä, niin nyt on ainakin yksi numero tiedossa, johon voit luottaa!

Avaimet käteen periaate toimii meillä!

Olemme sitoutuneet olemaan mukana jokaisessa urakan osa-alueessa, ja asiakkaamme ei tarvitse omata ennakkotietämystä. Tarjoamme kattavaa opastusta ja ohjausta. Lopuksi laitteistot luovutetaan asiakkaalle täydessä käyttövalmiudessa, ja annamme huolellisen käyttöopastuksen.

Laita WhatsAppia!
Miten voimme olla avuksi?